Behandelingen

Huidverjonging en anti-ageing

Behandeling

Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.

De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-ageing skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren.

bekijk producten

Hyperpigmentatie

Behandeling

De unieke pHformula powerclay formule welke verwerkt is in de M.E.L.A. resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie.

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.

bekijk producten

Acne

Behandeling

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

Het is ontwikkeld om de 4 factoren die acne triggeren op te heffen:
Verhoogde talgproductie
Verhoorning
Aanwezigheid van de acne-bacterie
Ontstekingen

bekijk producten

Chronische Roodheid

Behandeling

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

bekijk producten

Beauty Boost

Behandeling

Maximale concentraties Vitamine C verwerkt in een hoog opneembare formule. Een geavanceerd systeem die de vroege tekenen van huidveroudering en huidbeschadiging grondig aanpakt.

L-ascorbic acid helpt bij het versterken van collageen en elastine in de huid. De behandeling is zeer geschikt voor een huid met zonbeschadiging of pigmentatie. De behandeling kan ondersteunend werken bij het afvoeren van overmatig pigment en draagt bij regelmatig gebruik bij tot een egale huidskleur en een natuurlijke glow.

bekijk producten

Rimpelbehandeling

Behandeling

Bij deze behandeling wordt er speciaal aandacht besteed aan specifieke probleemgebieden zoals het delicate ooggebied of de zogenaamde barcode rond de mond. De M.E.S.O. glow solution is door de natuurlijke stimulatie van collageen dé remedie voor deze probleemgebieden.

De combinatie van specifieke zuren, retinol, vitamine C, cyto-stim, THPE en peptiden zorgt voor een wonderbaarlijke behandeling met direct zichtbaar resultaat. De huid is gehydrateerd, stralend en jeugdig!

bekijk producten

Hals en décolleté

Behandeling

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor een milde maar toch effectieve peeling van de hals en het decolleté. De formule op basis van Salicylzuur en Amandelzuur zorgt voor een oppervlakkige peeling en celvernieuwing. Vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen en de algehele huidconditie wordt verbetert.

bekijk producten

Ouderdomsvlekken

Behandeling

De huid van de handen wordt zichtbaar dunner bij het verouderen. Het verlies van weefsel- en spiervolume zorgt ervoor dat de handen veel ouder ogen dan we eigenlijk zouden willen.

De pHformula H.A.N.D. resurfacing behandeling heeft een drievoudige werking:
1. EXFOLIËREN
2. HERSTRUCTUREREN
3. OPBOUW & HERSTEL

De S.O.F.T. resurfacing cream is ontwikkeld op basis van een milde combinatie van Salicylzuur en Retinol om oppervlakkige exfoliatie en celvernieuwing te stimuleren.

M.E.L.A. 2 powerclay is een krachtige behandeling voor pigmentvlekken, speciaal ontwikkeld om de opstapeling van melanine te verminderen.

De V.I.T.A. C activator stimuleert de collageenproductie, is een sterk anti-oxidant en brengt de pigmentaanmaak in balans.

bekijk producten

Mesoresurfacing

Behandeling

De Mesoresurfacing behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om microscopisch fijne kanaaltjes te maken met de rimpelroller. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om zich te herstellen en collageen aan te maken.

Vervolgens worden de actieve resurfacing solutions aangebracht. Dit zorgt voor optimale stimulatie. Hierdoor neemt de volume in de huid toe, littekens worden minder zichtbaar, striae en fijne lijntjes worden fijner.

Ideaal om te behandelen:
Fijne lijntjes
Rimpels
Striae
Acne littekens
Hyperpigmentatie

bekijk producten

TOUCH

treatment_touch

Behandeling

De pHformula TOUCH solution is speciaal geformuleerd als geavanceerde anti-ageing resurfacing behandeling om op een gecontroleerde wijze typische tekenen van photo-ageing te verminderen.

Geschikt voor het behandelen van recente littekens, anti-ageing, glycation, hyperpigmentatie en pigmentschommelingen.

  • Zorgt direct voor een liftend effect
  • Stimuleert intensief de celvernieuwing
  • Verhelderende eigenschappen door de unieke combinatie van Arbutin en Magnesium
  • Geen aanhoudende roodheid na de behandeling
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Minimale downtime